درباره سئو سایت وکالت
مجموعه دیجیتال مارکتینگ سئو تهران ، ارائه دهنده خدمات تخصصی سئو سایت وکالت، در کوتاه ترین زمان ممکن بصورت اقساطی و فوری توسط برترین متخصصین سئو سایت در ایران ، همینطور برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان ، با کارشناسان سئوتهران با استفاده از راه های ارتباطی که پایین همین مقاله قرار دارد می توانید در ارتباط باشید…
چرا باید سئو سایت وکالت را جدی بگیریم؟
سئو سایت وکالت به مجموعه فرآیندها و اقداماتی گفته می شود که باید روی سایت انجام شود تا سایت ما برای موتورهای جستجو قابل دسترس باشد. سئوی فنی جزو واجبات است و اگر به درستی اجرا نشود باعث می شود که سایت ما نتواند به خوبی پیشرفت کند.
سئوی فنی قبل از شروع سئوی داخلی و خارجی است و مربوط به بهینه سازی ساختار سایت می باشد تا از همه لحاظ قابل دسترس باشد.
اهمیت سئو سایت وکالت: موتورهای جستجو هر روز پیشرفته تر می شوند اما نمی توانند مثل یک انسان مفاهیم را درک کنند. به همین دلیل یک سری کارها وجود دارد که ما باید انجام دهیم تا سایت ما برای موتورهای جستجو قابل دسترس باشد. بدون سئوی فنی سایت ما دیده نخواهد نشد و نمی توانیم به اندازه ای که باید پیشرفت داشته باشیم.
بررسی کدهای سایت: اگر از سیستم مدیریت محتوای عمومی مانند وردپرس یا جوملا استفاده می کنید در این زمینه مشکلی نخواهید داشت زیرا این cms ها بر اساس معیارهای سئو طراحی شده اند اما اگر از سیستم مدیریت محتوا استفاده می کنید باید به خطاهای موجود در کدها زیاد توجه کنید.
برای اینکه بدانید کدهای سایت شما چه مشکلی دارند می توانید از ابزار gtmetrix استفاده کنید و مشکلات را برطرف کنید.
بررسی سرعت سایت: بررسی سرعت سایت جزو سئوی فنی محسوب می شود و یکی از مهم ترین فاکتورهای سئو می باشد. به همین دلیل باید در کنار سایر موارد سرعت مناسبی داشته باشیم ت خودمان را در رتبه های برتر موتورهای جستجو مشاهده کنیم.
بررسی ریسپانسیو بودن سایت: ریسپانسیو بودن سایت نیز یکی از فاکتورهای موتورهای جستجو برای رتبه بندی سایت ها می باشد. چرا که دوست دارند همه کاربران چه کاربران موبایل و چه کاربران دسکتاپ به صورت استاندارد از سایت مورد نظر استفاده کنند.
با استفاده از ابزار mobile friendly test گوگل می توانید بررسی کنید که آیا سایت شما ریسپانسیو است یا خیر در صورت ریسپانسیو نبودن باید تغییرات لازم را اعمال کنید.
ساخت sitemap : برای این که موتورهای جستجو بتوانند محتواها و صفحات موجود در داخل سایت ما را بررسی و ایندکس کنند باید سایت مپ بسازیم. همچنین برای ارتباط سایت با ربات های موتور جستجو باید از فایل robot.txt استفاده کنیم و در گوگل سرچ کنسول ثبتشون کنیم.
بررسی خطاهای http
این خطاها یکی از عواملی است که باعث می شود سایت به خوبی پیشرفت نکند و با افت رتبه مواجه شود. این خطاها شامل خطای 404، دیدایرکت های 301 و 302 و خطاهای 403، 500، 502، 503 و 504 می باشند.
به وسیله گوگل سرچ کنسول و از بخ coverage می توانید این خطاها را بررسی کنید و در صورت وجود آن ها را رفع کنید.
برچسب گذاری اشتباه در سئو سایت وکالت
برچسب چیست؟ برچسب ها یکی از مهم ترین چالش ها در بحث سئو هستند. خیلی ها برچسب ها را با کلمه کلیدی و دسته بندی اشتباه می گیرن معمولا از برچسب ها به عنوان زیر دسته استفاده می کنیم. برچسب ها یارهای کمکی هستند که از آن ها برای پیدا کردن مطالب مرتبط و جلوگیری از شلوغ شدن صفحه اصلی استفاده می کنیم.
اهمیت برچسب چیست؟ برچسب ها اهمیت زیادی برای سئو دارن البته اگر درست استفاده شوند. اهمیت برچسب ها به دلایل زیر می باشد:
کمک می کنند مخاطبان مقالات و محصولات مرتبط را به راحتی پیدا کنند.
از شلوغ شدن و به هم ریختگی دسته بندی و صفحه اصلی جلوگیری می کنند.
باعث می شوند کاربران از بقیه مطالب ما هم استفاده کنند و رخ ماندگاری در سایت افزایش پیدا می کند.
برچسب گذاری اشتباه: برچسب ها در حالی که اهمیت بسیار زیادی دارند اگر درست استفاده نشوند می توانند باعث نابودی سایت شوند.
باعث می شوند اعتبار صفحه محتوای شما کمتر شود.
به علت نادرست بودن می تواند باعث نارضایتی کاربر و فرار از سایت بشود.
باعث ایجاد محتوای تکراری بشود.
باعث اضافه شدن صفحات بی ارزش به سایت می شود و نمره منفی برای سئو دارد.
روش برچسب گذاری: برای اینکه برچسب گذاری برای ما اثر مثبت داشته باشد و از اثرات منفی آن جلوگیری کنیم باید موارد زیر را رعایت کنیم:
نباید بیشتر از 5 برچسب برای صفحات انتخاب کنیم.
فقط باید از کلمات کلیدی مرتبط استفاده کنیم.
نباید از برچسب های منحصر به فرد انتخاب کنیم.
موقع برچسب گذاری باید روی ارتباط برچسب ها با محتوا تمرکز کنیم نه روی کلمه کلیدی.
شبکه های اجتماعی چه تاثیری روی سئو سایت ما دارند؟
شبکه های اجتماعی: با توجه به محبوبیت شبکه های اجتماعی و حضور اکثر مردم در آن یک فرصت مناسب و ایده آل برای صاحبان کسب و کارها می باشد تا با حضور موثر و فعالیت در این شبکه ها بتوانند به موفقیت کسب و کار خودشان کمک کنند. همچنین شبکه های اجتماعی این فرصت را برای ما فراهم می کنند تا ارتباطی نزدیک تر و صمیمانه با کاربران خود داشته باشیم و بتوانیم اعتماد آن ها را جلب کنیم.
اهمیت شبکه های اجتماعی: همه کسب و کارهای اینترنتی به خوبی به اهمیت شبکه های اجتماعی ایمان پیدا کردند چون در شبکه های اجتماعی راحت تر می شود با مخاطبان ارتباط برقرار کرد همچنین داخل شبکه های اجتماعی می شود راحتر محصولات و خدمات خود را معرفی کنیم و مخاطبان جددی را جذب کنیم علاوه بر آن شبکه های اجتماعی به برندسازی بهتر و راحت تر کسب و کار ما کمک می کنند پس بهتره در شبکه های اجتماعی فعالیت کنیم.
نقش شبکه های اجتماعی: شبکه های اجتماعی برای موفقیت یک کسب و کار اهمیت فوق العاده ای دارند. اما به طور کلی شبکه های اجتماعی سه نقش اساسی دارند:
باعث محبوبیت برند می شوند و می توانیم راحت تر برندسازی کنیم.
می توانیم محصولات و خدمات خود را راحت تر به مخاطبان خود نشان بدهیم.
کمک می کنند بتوانیم با مخاطبان بهتر و صمیمانه تر ارتباط برقرار کنیم.
شبکه های اجتماعی و سئو سایت وکالت: شبکه های اجتماعی بر روی سئو تاثیر مثبتی دارند و حضور موثر در شبکه های اجتماعی برای سئو و رتبه بندی سایت ما تاثیر دارد. تاثیر شبکه های اجتماعی برای سئو به صورت زیر است:
کمک می کند مطالب سایت ما راحت تر ایندکس بشوند.
کمک می کند بتوانیم ترافیک سایت خود را افزایش دهیم.
می توانیم کاربران را به سمت سایت خود هدایت کنیم.
می توانیم از شبکه های اجتماعی بک لینک دریافت کنیم.
بهترین شبکه های اجتماعی: با شبکه های اجتماعی و اهمیت آن برای سئو و موفقیت کسب و کارها آشنا شدیم اما نیازی نیست در همه شبکه های اجتماعی فعال باشیم مهم ترین شبکه های اجتماعی که فعالیت در آن ها موثره عبارتند از:
فیسبوک
توییتر
اینستاگرام
لینکدین
6 اشتباه در انتخاب کلمات کلیدی
توجه نکردن به نتایج: همیشه یکی از بهترین راه برای انتخاب کلمات کلیدی توجه به نتایج جستجو می باشد. شما با آنالیز کلمات پیشنهادی گوگل در انتهای صفحه می توانید برای پیدا کردن کلمات مد نظر خود نیز کمک بگیرید.
تعداد جستجو: متاسفانه گاهی اوقات به تعداد جستجوی کلمات دقت نمی کنیم با ابزارهای موجود می توانید میزان جست و جوی یک کلمه را متوجه شوید و با توجه به آن استراتژی خود را انجام دهید.
رقبا چه کار می کنند؟ آنالیز رقبا یکی از مهم ترین راه ها برای به دست آوردن جایگاه های خوب است. با این روش شما می توانید متوجه شوید که گوگل از چه فاکتورهایی در آن کلمه خوشش می آید.
کاربر چه می خواهد؟ قطعا کسب رتبه در کلماتی که هیچ وقت توسط کاربران هدف شما جست و جو نمی شوند هیچ لذتی نخواهد داشت. پس اول سعی کنید مخاطب خود را شناسایی کنید.
کلمات کلیدی بلند: استفاده از کلمات کلیدی بلند به جای کلمات کوتاه و پر رقابت یکی از بهترین راه ها برای کسب رتبه های بالا محسوب می شود.
استفاده نکردن از LSI ها: LSI ها کلمات مترادف و هم معنی کلمه اصلی می باشند. شما می توانید از این کلمات به جای کلمات پر رقابت تر استفاده کنید.
فاتورهای مهم در سئو
AMP : در واقع کمک می کند تا سایت شما در موبایل سرعت بیشتری داشته باشد. دلیل مهمی که شما باید این نکته را در نظر داشته باشید این است که گوگل اول نسخه موبایل را ایندکس می کند.
گوگل دیگر برای رتبه بندی وابسته به کلمات کلیدی نیست و با این الگوریتم می تواند معنای محتوا را درک کند و نتایج بهتری را به کاربران نمایش دهد.
تصاویر: سئو عکس ها نیز یکی از مهم ترین فاکتورهاست. سایز عکس، تگ Alt ، عنوان، نام فایل و توضیحات از عوامل مهم برای سئو تصاویر می باشد.
کنونیکال: وقتی شما چند محتوای مشابه دارید که برای مثال فقط در رنگ و سایز تفاوت دارند باید از کنونیکال استفاده کنید تا گوگل آن ها را کپی در نظر نگیرد.
محتوای تکراری: یکی از چیزهایی که مانع رشد رتبه شما می شود وجود محتوای کپی و تکراری در سایت شما می باشد که گوگل به شدت با آن برخورد می کند.
محتوای مرتبط با سرچ: موضوع محتوای شما باید با چیزی که کاربر جست و جو می کند مرتبط باشد و درباره آن کلمه کلیدی توضیح دهد.
آپدیت محتوا: یکی از نکاتی که گوگل بسیار به آن اهمیت می دهد آپدیت محتوا می باشد. سعی کنید محتواهای خود را هر چند وقت یکبار به روز رسانی کنید.
مقدار آپدیت محتوا: مقدار آپدیت محتوا برای گوگل اهمیت دارد. پس در نتیجه اضافه یا تغییر چند کلمه به روز رسانی محسوب نمی شود.
سن دامنه: اولین فاکتور سن دامنه یا همان عمر دامنه می باشد. معمولا سئوی دامنه ای که 3 ماه عمر دارد با دامنه ای که چند ساله است فرق دارد. مسئولان گوگل این نکته را به صورت غیر مستقیم تایید کردند.
کلمه کلیدی در دامنه: این فاکتور به صورت مستقیم تاثیر زیادی در سئو ندارد اما مرتبط بودن نام دامنه و کلمه کلیدی می تواند در کیفیت سئو تاثیر داشته باشد.
کلمه کلیدی در اول دامنه: هر چه کلمه کلیدی شما به ابتدای دامنه نزدیک تر باشد تاثیر بیشتری خواهد داشت.
کلمه کلیدی در زیر دامنه: همانطور که وجود کلمه کلیدی در دامنه تاثیر دارد وجود آن در زیر دامنه یا ساب دامین هم تاثیر دارد.
مدت ثبت دامنه: زمانی که شما یک دامنه را برای بلند مدت ثبت می کنید گوگل از تصمیم شما برای فعالیت جدی و بلند مدت مطلع می شود و همین مسئله موجب بهبود سئو سایت می شود.
تاریخچه دامنه: سابقه دامنه نقش بسیار مهمی در سئو آن دارد هنگامی که شما دامنه ای را خریداری می کنید حتما باید به سابقه قبلی دامنه توجه داشته باشید.
دامنه یکسان با کلمه کلیدی: این یعنی این که نام دامنه دقیقا با کلمه کلیدی هدف یکسان باشد. این کار باعث می شود که گوگل به خوبی حوزه کاری شما را بشناسد و به شما کمک می کند.
خصوصی یا عمومی بودن اطلاعات دامنه: زمانی که شما دامنه را ثبت می کنید می توانید اطلاعات خود را در حالت خصوصی یا عمومی قرار دهید این امر کمی غیر طبیعی به نظر می رسد. این مسئله از طریق کارشناسان گوگل نیز به تایید می رسد.
کلمه کلیدی در تگ عنوان: تگ عنوان دومین بخش مهم محتوای سایت است. بنابراین استفاده مناسب از کلمه کلیدی در آن می تواند یک سیگنال قوی سئوی داخلی برای گوگل ارسال کند.
جریمه شدن مالک دامنه: زمانی که شما تخلف کنید یا اسپمر شناخته شوید ممکن است سایر دامنه هایی که به نام شما هستند نیز جریمه شوند.
دامنه سطح بالای کشوری: داشتن دامنه کشوری مثل ir کمک خوبی می تواند در رتبه بندی به شما بکند اما در رتبه بندی جهانی تاثیری ندارد.
کلمه کلیدی در تگ توضیحات: وجود کلمه کلیدی در تگ توضیحات برای گوگل اهمیت ندارد اما وجود آن می تواند برای جذب کاربر و ترافیک موثر باشد.
کلمه کلیدی در تگ H1 : این تگ ها دومین تگ عنوانی هستند که نشانه های مرتبط بودن فعالیت و موضوع یک سایت را برای گوگل ارسال می کنند در واقع به گوگل نشان می دهند که این صفحه درباره چه موضوعی صحبت می کند.
آغاز تگ عنوان با کلمه کلیدی: شروع تگ عنوان با کلمه کلیدی طبق تجربه کارشناسان تاثیر بیشتری دارد.
چگالی کلمات کلیدی: نسبت تعداد کلمات کلیدی به تعداد کل کلمات متن را چگالی می گویند. استفاده بیش از حد از کلمه کلیدی در متن باعث آسیب به رتبه شما می شود.
سرعت بارگذاری در کروم: مرورگر کروم ساخته خود گوگل می باشد به همین دلیل گوگل بی شک از داده های این مرورگر برای بررسی سایت ها استفاده می کند به همین دلیل سرعت بارگذاری سایت در کروم می تواند یکی از معیارها باشد.
کلمه کلیدی در متن: هنگامی که یک کلمه را در طول محتوا چندین بار استفاده می کنید در واقع گوگل متوجه می شود که هدف شما چیست اما باید در استفاده از کلمه کلیدی زیاده روی نکنید.
اندازه محتوا: در اکثر مواقع محتوای طولانی تر ابعاد بیشتر و کامل تری را از موضوع در بر می گیرد. گوگل نیز محتوای کاربردی و مفید و طولانی را به محتواهای کوتاه و بی ارزش ترجیح می دهد.
املا و گرامر: هر چه قدر که از نظر املا و دستور زبان سایت و محتوای شما بی نقص تر باشد این نشان از کیفیت بالای سایت شما دارد.
برجستگی کلمات کلیدی: این موضوع یعنی این که زمانی که شما کلمه کلیدی خود را در 100 کلمه اول به کار می برید به گوگل می فهمانید که محتوای شما درباره چیست و در ادامه به قرارگیری در متا دیسکریپشن و تگ عنوان و…. هم بستگی دارد.
موضوع لینک های خروجی: شما باید سعی کنید به سایت هایی لینک بدهید که در حوزه فعالیت شما باشد این کار کمک می کند که گوگل درک بهتری از موضوع سایت شما پیدا کند.
لینک های خروجی با کیفیت: به اعتقاد اکثر کارشناسان سئو وقتی شما به سایت های با اعتبار و قدرتمند لینک می دهید این موضوع باعث اعتبار گرفتن سایت شما می شود.
رعایت کپی رایت: به هیچ وجه از محتوای کپی در سایت خود استفاده نکنید چون این کار نه تنها فایده ای ندارد بلکه ضررهای زیادی هم برای سایت شما دارد.
بیشتر بخوانید : طراحی سایت اقساطی
برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید
09218495036