امتیازدهی به : post

درباره طراحی سایت آموزشگاه زبان

مجموعه دیجیتال مارکتینگ سئو تهران ، ارائه دهنده خدمات تخصصی طراحی سایت آموزشگاه زبان، در کوتاه ترین زمان ممکن بصورت اقساطی و فوری توسط برترین برنامه نویسان ایران ، همینطور برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان ، با کارشناسان سئو تهران با استفاده از راه های ارتباطی که پایین همین مقاله قرار دارد می توانید در ارتباط باشید…

خیلی از افراد دیدم که در همان اول شروع کار آمدند تمام پول خودشان را صرف طراحی سایت آموزشگاه زبان کردند و وقتی که نوبت بازاریابی و تبلیغاتی رسیده دیگر بودجه‌ای نداشتند که بخواهند خرج کنند.

به همین دلیل پیشنهاد می‌کنم که اگر شما فردی هستید که می‌خواهید با سرمایه کم شروع کنید بهترین کار این است که برای طراحی سایت آموزشگاه زبان بروید سراغ CMSهایی که ارزان قیمت هستند مثل ورد پرس یا جوملا، به تدریج که سایتتان را درست کردید و به درآمد رسیدید می‌توانید آرام آرام کار خود را گسترش بدهید، تبلیغات کنید و به تدریج به درآمد بالایی برسید.

اما اگر فرد یا شرکتی هستید که مثلاً 20میلیون، 50 میلیون، یا 100 میلیون سرمایه دارید باز هم پیشنهاد می‌کنم که سراغ روش‌های گران قیمت نروید و بیایید از روشی استفاده کنید که بتوانیدبه راحتی و با هزینه‌ی نه چندان زیاد سایت‌ خود را راه اندازی کنید و بقیه بودجه‌ای که در اختیارتان هست را صرف تبلیغات، سئو و بازاریابی دیجیتال بکنید.

دومین موضوع طراحی سایت آموزشگاه زبان

ب)دومین مبحث مربوط به هزینه نگهداری هست این موضوع هم بسیار پر اهمیت است شما باید از متدی بهره ببرید که هزینه نگهداری اندکی داشته باشد.

در بعضی روش‌های طراحی سایت آموزشگاه زبان، آنقدر هزینه های ارتقا و نگهداری بالاست، که به زودی شما را با مشکلات متعددی مواجه خواهد کرد. پس در انتخاب درست برترین روش برای طراحی سایت آموزشگاه زبان خود حتما به این مورد هم توجه نمائید.

شاید برای شما جالب توجه باشد که خیلی از مشتریان ما اشخاصی هستند که قبلاً صاحب یک وبسایت بودند بعد از مدتی آمدند سراغ مجموعه دیجیتال مارکتینگ سئو تهران و از ما خواستند یک سایت دیگر برایشان طراحی نمائیم.

این افراد پیشتر رفتند به شرکتها یا طراحانی پول دادند برایشان یک سایت طراحی کنند اما بعد از آن هر وقت خواستند یک عکس داخل سایتشان قرار دهند، یک نوشته بگذارند یا یک تغییر جزئی در سایت‌ خود اعمال کنند، طراح به هر بهانه‌ واهی 40 تومان، 50 تومان، 100 تومان از آن‌ها پول می‌گرفته.

برای نمونه یک فردی می‌گفت برای این که یک قابلیت بسیار کوچک به وب‌سایت من اضافه شود من نزدیک یک میلیون به طراح طراحی سایت آموزشگاه زبان قبلی‌ پول پردخت کرده ام.

این در حالی است که زمانی که ما می‌آییم سفارش این اشخاص را قبول می‌کنیم و مجددا برایشان سایت می‌سازیم، به آن‌ها آموزش های لازم را می‌دهیم، نکاتی را یاد می‌دهیم که خودشان بتوانند کسب و کارشان را مدیریت نمایند و دیگر نیاز نباشد که برای هر کار جزئی بخواهند مبلغی را به یک شخص پرداخت کنند.

این موضوع بسیار مهم است، به هزینه نگهداری حتماً دقت کنید و به این موضوع دقت داشته باشید که اگر می‌خواهید بروید سراغ CMSها یا روش‌هایی که خیلی متداول نیستند باید منتظر این باشید که اگر خواستید یک قابلیت ساده به سایت‌ خود اضافه کنید یک تغییر جزئی داخل سایت خود اعمال کنید باید هزینه زیادی پرداخت کنید.

ج) و اما موضوع سوم هم که مربوط به هزینه توسعه سایت بود، فکر می‌کنم به اندازه کافی راجع به این موضوع توضیح دادیم اما جالب است بدانید چند وقت پیش برای یکی از مشتریان خود که سایت او براساس پرستاشاپ طراحی شده بود.

می‌خواستم یک قابلیتی را اضافه کنم و بعد دیدم برای این کار باید نزدیک 500 هزار تومان پول بدهم تازه این مبلغی بود که پای خود من درمی‌آمد، در حالی که همان قابلیت را ما می‌توانستیم با ده هزار تومان به یک سایت وردپرسی اضافه کنیم.به این موضوع دقت داشته باشید وقتی که می‌خواهید روی طراحی سایت‌ خود هزینه کنید به این دید به آن نگاه نکنید که یک بار هزینه می‌کنم ولی به طور اساسی و دیگری هیچی خرج نمی‌کنم.

در طراحی سایت آموزشگاه زبان اصلاً این موضوع صادق نیست و در عمل متوجه می‌شوید که باید به مرور زمان و به تدریج که کار شما توسعه پیدا می‌کند دائماً سایت‌ خود را و امکانات آن را گسترش بدهید.

پس به هزینه‌های جانبی که ممکن است در آینده به شما تحمیل شود دقت کنید و سعی کنید سراغ روشی بروید که هزینه‌های بعدی آن هم کم باشد، هزینه نگهداری سایت کم باشد.طبق بررسی‌هایی که ما انجام دادیم وردپرس بهترین روش بوده چون هم هزینه کمی دارد هم امنیت خوبی و هم این که به راحتی سئو می‌شود.

مدتی پیش داخل یک نمایشگاه بین‌المللی شرکت کرده بودم و یک سری شرکت‌ها بودند CMS اختصاصی خودشان را داخل نمایشگاه آورده بودند.

با یکی از متخصصان آن شرکت داشتم صحبت میکردم خیلی در زمینه استفاده CMS تعریف کرد از بهینه بودن کدها برایم صحبت کرد از سرعت بارگذاری بالا گفت اما وقتی که به بحث سئو رسیدیم گفت که هنوز بهینه‌سازی برای سئو روی آن انجام نشده و آنجا بود که من فهمیدم اگر کسی این CMS را خریداری کند بعداً با موارد خاصی روبرو می شود که بسیار جدی است و ممکن است منبع مهمی از کسب درآمدش را از دست بدهد.

واگذاری پروژه به برنامه‌نویس یا شرکت طراحی سایت آموزشگاه زبان

یکی از اولین راهکارهایی که به ذهن هر کسی می‌رسد این است که یک برنامه‌نویس یا شرکت طراحی سایت آموزشگاه زبان پیدا کنیم و کل پروژه طراحی سایت آموزشگاه زبان را واگذار کنیم.مشکلی که در این روش وجود دارد آن است که کارتان به شدت به برنامه‌نویس وابسته است!

توسعه سایت کاری است که پایان ندارد. شما همواره به کد نویس سایت احتیاج دارید و به او وابسته می باشید. دنیای وب سایت ها دائما تغییر می‌کند و شما مجبور هستید سایت را با این تغییرات همگام سازی کنید. حتی اگر کد های سایت را هم در اختیار خود داشته باشید، سر در آوردن از تعداد زیادی خط برنامه و ایجاد تغییرات کار ساده ای نیست.

البته برنامه‌نویسان متد ‌هایی دارند که کد را کاملا شخصی سازی کنند و توضیحاتی اضافه نمایند تا بعدها بوجود آوردن تغییر ساده باشد، ولی تعداد زیادی از آن‌ها این نکات را رعایت نمی‌کنند. برخی اوقات ایجاد تغییر برای خود برنامه‌نویس هم کار آسانی نیست چون جزییات کار به فراموشی سپرده شده است.

نکته پر اهمیت دیگر آن است که یک کد‌نویس یا شرکت متوسط به سختی می‌تواند خودش را به تغییرات زیاد دنیای وب برساند. در جهان وب تغییرات آن‌قدر سریع است که شاید یک برنامه‌نویس بسیار حرفه ای هم نتواند کارهای لازم برای به روز نگه داشتن کد سایت را صورت دهد.

یک دیدگاه غلط دیگر آن است که برنامه‌نویسی بیاموزیم و سایت را خودمان طراحی نمائیم. تله‌ای که اشخاص باهوش گرفتارش می‌شوند آن است که خودم به اندازه مناسب باهوش هستم و هر کاری را می‌توانم خودم صورت دهم. پس خودم برنامه‌نویسی سایت بیاموزم و تمام کار را خودم صورت دهم.

این مسیر هم در کسب درآمد اینترنتی غلط است. برای کسب درآمد قابل‌توجه از اینترنت مناسب تر است خودتان را درگیر جزییات فنی وب سایت نکنید و زمان خود را بیشتر بر مدیریت و بازاریابی مشتریان اختصاص دهید.

خرید نرم‌افزارهای سایت‌ساز

برای طراحی سایت برنامه‌هایی موجودند که CMS نامیده می‌شود که مخفف Content Management System می باشد. CMS ها برنامه‌های طراحی سایت تخصصی هستند که پیشتر نوشته شده و در اختیار شما قرار خواهند گرفت و شما بدون داشتن علم برنامه‌نویسی می‌توانید آن را سفارشی نمائید و با ایجاد تغییرات مورد نیاز سایت دلخواه خود را درست کنید.

به این برنامه‌ها در دنیای وب اصطلاحا «سایت‌ساز» گفته می‌شود.

مزیت این متد نسبت به متد های قبل آن است که تقریبا به محض خرید سایت‌ساز و اینستال کردن آن روی هاست، سایتتان آماده خواهد بود.

البته با سلیقه شما متناسب نمی باشد و با عوض کردن تنظیمات آن می‌توانید سایت دلخواه خود را بسازید. البته این سایت‌سازها محدودیت‌هایی اندکی نیز دارند و شاید امکانات منحصربه فردی که مد نظر شما است را برآورده نسازد.

مجموعه ‌های ایرانی متعددی سایت‌سازهای مختلفی را با قیمت‌های متفاوت وارد بازار کرده‌اند. البته بیشتر آن‌ها در حقیقت از سایت‌سازهای رایگان معروف استفاده می‌کنند و با انجام دادن تغییراتی در آن‌ها، نرم‌افزار را به نام خودشان ارائه می نمایند! اگر خواستید از این سایت‌سازها بهره ببریدد حتما به سابقه مجموعه تولید‌کننده توجه نمائید.

همچنین دقت نمائید که آن «سایت‌ساز» هر چند وقت یکبار بروز رسانی می‌شود و آخرین آپدیت کی بوده است.

استفاده از CMS‌ های رایگان برای طراحی سایت آموزشگاه زبان

سایت‌ساز های غیر پولی شاید خیلی جذاب به نظر نیایند، چون رایگان هستند و شاید تصور کنیم برای کارهای جدی نمی‌توانند مناسب باشند. ولی به عقیده ما بهترین گزینه برای ساخت سایت بهره بردن از همین سایت‌سازهای رایگان است. البته ساخت هیچ وب سایتی کاملا رایگان نخواهد بود.

با اینکه خود سایت‌ساز رایگان می باشد ولی هیچ سایت‌سازی کلیه امکانات موردنیاز شما را ندارد و احتیاج است امکاناتی به آن اضافه گردد.

این امکانات خودشان برنامه‌های از پیش برنامه نویسی شده کوچکی هستند که بر نرم‌افزار سایت‌ساز نصب می‌ گردند و معمولا باید آن‌ها را خریداری نمائید. این برنامه‌های کوچک اغلب ماژول، پلاگین یا افزونه نامیده می‌شوند.

برای مثال تصور کنید می‌خواهید در سایت خود امکان پرداخت آنلاین از طریق بانک ملت را داشته باشید. چنین فعالیتی در سایت‌ساز وجود ندارد ولی با خرید یک افزونه و نصب آن این امکان به سادگی به سایتتان اضافه می‌ گردد.

بعضی از دوستان حرفه‌ای‌تر شاید بیان کنندCMS های رایگان امنیت‌شان اندک است و امکان دارد هک شوند، ولی اگر از هاست خوب بهره ببرید این احتمال خیلی کمتر خواهد شد.

درضمن خوب است بدانید تعداد زیادی از سایت‌های برندهای بزرگ دنیا با همین سایت‌سازهای رایگان ساخته شده است. در ایران هم حتی برخی از سایت‌های سازمان‌های دولتی و خصوصی با همین سایت‌سازها طراحی شده است.

سایت‌سازهای پر طرفدار و مطرحی که با زبان PHP برنامه نویسی شده‌اند WordPress، Joomla، Xoops، Drupal و … هستند. همچنین شاید یکی از بهترین سایت‌سازهای رایگان ویندوزی، DotNetNukeباشد.

خوبی این سایت‌سازها آن است که خیلی سریع بروز رسانی می‌شوند و نگرانی شما برای آپدیت بودن از بین می‌رود. همچنین در جهان میلیون‌ها نفر با این CMS ها کار می‌کنند.

در نتیجه اگر با مشکلی مواجه شدید با یک جستجوی ساده در گوگل این امکان را خواهید داشت راه‌حل مناسب را بیابید. همچنین هرشخصی که با این سایت‌سازها آشنا است می‌تواند کار سایتتتان را ادامه دهد و مشکل وابستگی سایت به یک شخص یا شرکت خاص حل می‌شود.

آشنای با انواع روش های طراحی سایت آموزشگاه زبان

طراحی سایت آموزشگاه زبان با استفاده از نرم افزار تولید محتوای تحت وب

در این متد شما بدون داشتن کمترین علم برنامه نویسی قادر به تولید صفحات وب سایت با بهره بردن از نرم افزارهای CMS و یا پورتال هستید.

Joomla یکی از این نرم افزارهایی است که به شکل رایگان قابل دسترس است و به سادگی برای مخاطبین امکان تولید صفحات وب را فراهم می کند، جوملا یک نرم افزار Open Source است به همین علت امکان توسعه آن موجود نیست، قابلیت انعطاف پذیری بسیار بالایی دارد که به سادگی میتوان سایتهای متفاوتی را با آن طراحی نمود،  ماژول های و پلاگین های فراوانی دارد، و چون از طرف مخاطبین متعددی مورد استفاده قرار گرفته است متخصصان بیشماری را برای رفع مشکل های آن میتوان پیدا کرد.

نرم افزار بعدی Word Pressاست که هسته اصلی آن php و my sql می باشد و به شکل Open Source ارائه می شود و از آن می توان به عنوان ابزار وبلاگ نویسی هم بهره برد.

نرم افزار پر استفاده دیگر DotNetNuke می باشد که اسم دیگر آن ASP.net nuke است. DotNetNuke  به شکل کاملا رایگان به همراه کد های کامل می باشد و اما نکته ی بسیار پر اهمیت و مهم این است که پس از وارد شدن به فضای مدیریت پرتال شما قادر خواهید بود بدون داشتن هیچ اطلاعات برنامه نویسی سایتهای زیادی را طراحی کنید و البته بعد از طراحی این وب سایت ها برای مدیریت آن میتوانید از ابزارهای آماده مثل درج متون، عکس ها، اعلانات، رویدادها، پرسش و پاسخ، انجمن، وبلاگ، فروشگاه و … بهره برداری کنید.

با تشکر از همراهی شما با مجموعه دیجیتال مارکتینگ سئو تهران ….

بیشتر بخوانید : طراحی سایت اقساطی

برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید

09218495036

instagram-seotehran  Telegram-seotehran  whatsapp-seotehran