درباره طراحی سایت آژانس مسافرتی
مجموعه دیجیتال مارکتینگ سئو تهران ، ارائه دهنده خدمات تخصصی طراحی سایت آژانس مسافرتی، در کوتاه ترین زمان ممکن بصورت اقساطی و فوری توسط برترین برنامه نویسان ایران .
همینطور برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان ، با کارشناسان سئوتهران با استفاده از راه های ارتباطی که پایین همین مقاله قرار دارد می توانید در ارتباط باشید…
وب چیست؟
وب همان شبکه جهانی می باشد که ما امروزه به آن اینترنت می گوییم و از طریق مرورگر و اتصال به این شبکه جهانی می توانیم اطلاعات مورد نظر خود را به دست آوریم.
طراحی سایت آژانس مسافرتی اینترنتی چیست؟
یک محیط آنلاین می باشد که یک دامنه یا اسم مخصوص به خود را دارد و درون آن عکس و محتوای زیادی دیده می شود. برای ساخت یک وب سایت اینترنتی ما نیاز به دامنه یا آدرس سایت و یک سیستم مدیریت محتوا نیاز داریم.
برای طراحی سایت آژانس مسافرتی به چه چیزهایی نیاز داریم؟
در مرحله اول باید بدانید ساخت سایت نیاز به یک دانش خاص است. دامنه و وب سرور یا همان هاست مواردی هست که بدون وجود آن سایت ساخته نمی شود.
دامنه همان آدرس سایت است که شما در مرورگر وارد می کنید. هاست یا وب سرور هم محل ذخیره سازی محتوای سایت شما می باشند، اما براساس اینکه سایت جذاب تر به نظر برسد نیاز به یک سیستم مدیریت محتوا و یک قالب شیک می باشد.
روش های طراحی سایت آژانس مسافرتی
ما برای درباره طراحی سایت آژانس مسافرتی دو مدل داریم یکی استاتیک و دومی دینامیک می باشد. به سایت هایی که محتوای آن توسط برنامه نویس یا یک طراح سایت تهیه می شوند و توسط مدیر قابل تغییر نمی باشند استاتیک و به سایت هایی که توسط مدیر بخشی از آن قابل تغییر می باشد و بدون داشتن دانش زیاد برنامه نویسی می تواند سایت را مدیریت کند دینامیک می گویند.
مراحل طراحی سایت آژانس مسافرتی
مرحله اول باید نام دامنه ثبت شود که دامنه بهتر است اسمی باشد که به خدمات سایت مرتبط باشد.
مرحله دوم خرید هاست می باشد.
مرحله سوم طراحی سایت می باشد که یا توسط برنامه نویس و یا توسط یک طراح انجام می گیرد.
طراحی سایت آژانس مسافرتی به چه علت حائز اهمیت است؟
هر فردی برای گسترش کسب و کار خود نیاز به یک وب سایت خوب دارد یکی از ویژگی های مهم طراحی سایت برای کسب و کار شما این است که می توانید محصولات خود را به صورت آنلاین تبلیغ کرده و بفروشید و در زمان خود نیز صرفه جویی می کنید.
فواید داشتن وب سایت
در دسترس بودن: وب سایت شما در هر ساعت از شبانه روز باز است و تعطیلی ندارد و همیشه اطلاعات و محصولات شما در اختیار کاربران قرار می گیرد.
کاهش هزینه: به غیر از تلفن، ایمیل، آدرس پستی و… راه های ارتباطی دیگری با مشتریان خود داریم و محصولات شما همیشه با کمترین هزینه در اختیار کاربران قرار می گیرند بدون اینکه شما حتی مبلغی برای قبض آب، برق، گاز و… پرداخت کنید.
جلوگیری از اتلاف زمان: درون سایت شما گزینه ای وجود دارد به نام سوالات متداول که مشتریان با رفتن به آن جا می توانند جواب سوال های خود را پیدا کنند و شما دیگر زمان خود را صرف پاسخگویی به سوال مشتریان نمی کنید.
بازاریابی قوی: وب سایت شما بازاریاب 24 ساعته شما می باشد و موتورهای جستجو بدون دریافت هیچ گونه هزینه ای برای شما بازاریابی می کنند.
با کمک وب سایت می توانید درآمد خود را افزایش دهید امروزه شرکت های زیادی از طریق وب سایت فعالیت می کنند و به درآمدهای بسیار بالایی دست پیدا می کنند.
قرار دادن محصولات ویژه در سایت به راستی انجام می شود و دیگر نیاز نیست از طریق تلفن و ارسال نامه و… به مشتریان خود اطلاع دهید که کار بسیار سخت و پرهزینه ای می باشد.
اگر شما یک سایت چند زبانه داشته باشید به راحتی می توانید تجارت خود را گسترش داده و به بیرون از مرزها ببرید.
امروزه شبکه های اجتماعی یک راه آسان برای برقراری ارتباط با مشتری می باشد پس از این به بعد هر زمان که شما بخواهید می توانید با مشتریان خود در ارتباط باشید.
در گذشته طراحی وب سایت یکی از کارهای سخت بوده و باید دانش بسیار زیادی از کامپیوتر داشته باشید و همین طور باید کدنویسی هم بلد باشین وگرنه ساعت بسیار زیادی را برای یادگیری آن باید می ذاشتین به همین دلیل بعد از مدت ها با پیشرفت تکنولوژی طراحی وب سایت آسان شده است و آن طراحی وب سایت با وردپرس می باشد که مزایای بسیار زیادی دارد از جمله:
رایگان بودن وردپرس برای طراحی سایت آژانس مسافرتی
نصب و به روز رسانی آسان
ریسپانسیو بودن سایت های طراحی شده با وردپرس
وردپرس دارای تعداد زیادی پلاگین و قالب حرفه ای می باشد.
در مورد مطلب طراحی سایت، قرار است به جز هاست در مورد چند اصطلاح مانند دامنه، سیستم مدیریت محتوا و قالب سایت صحبت کنیم. پس بهتر است همین اول حواسمونو خوب جمع کنیم و با اصطلاحات آشنا شویم.
دامنه
زمانی که شما بخواهید وارد سایت سئو تهران شوید اول از همه چه کار باید کنید؟ صحیح است، آدرس سایت را وارد نوار مرورگرتان میکنید.
در دنیای زیبای طراحی سایت هم انتخاب نام هم دامنه اولین قدم است و به صورت پسوند دامنه. نام دامنه. www ثبت میشود.
هاست
دامنه فقط یک اسمی می باشد که فقط مختصشماست، و برای نمایش سایت نمیتوانیم اطلاعات را روی یک نام خالی قرار دهیم. پس نیاز داریم یک فضا و حافظه هم بخریم، که اطلاعات را وارد آن کنیم و این اطلاعات در شبکه جهانی اینترنت قابل دسترسی برای مخاطبان شود.
سیستم مدیریت محتوا
سایت ما تا آخر به یک شکل باقی نمیماند. ما تمام سعی و تلاشمان را میکنیم تا سایت خود را به روز کنیم، برای کاربران مطالب جدید قرار بدهیم، محصولات جدید خود را بارگذاری کنیم و … .
حالا دو راه داریم!
راه کمی سخت این می باشد که هر موقع وارد فضای ذخیرهسازی اطلاعات سایت خود (در هاست) شویم و برای اضافه کردن مطلب جدید کدنویسی کنیم و سایت را خراب کنیم.
و اما راه دوم اینکه یک سیستم مدیریت محتوا بر روی هاست نصب کنیم. سیستمهای مدیریت محتوا مثل وردپرس، جوملا و … کار آن ها این است که “مدیریت و افزودن محتوای سایت” را برایماساده کنند.
در واقع فقط کافی است مقاله، عکس و یا محصولات خود را وارد آنها کنیم تا به طور خودکار اطلاعات ما در سایت نمایش داده شود.
قالب سایت
قطعا شما هم تا به حال وارد سایتهایی شدهاید که گرافیک و زیبایی آن ها را تحسین کردید. این زیبایی ظاهری مربوط به قالب سایت می باشد.
این قالبها در واقع مثل پوستهای روی سایت شما قرار میگیرند و فونت، ابعاد، ستونها، رنگها، و بدر کل محیط سایت را تعیین و زیبا میکنند.
میتوانید قالب مورد نظرتان را از بین نمونههای موجود در سایت های مختلف انتخاب کنید یا طراحی قالبی که در ذهنتان است را به یک طراح بسپارید.
ویژگی های سخت افزاری هاست چیست؟
فضای هاست Disk Space
فضای هاست مانند حجم هارد دیسک یا حافظه گوشی موبایل شما می باشد. و حجمی از سرور است که در اختیار شما قرار میگیرد تا بتوانید فایلها، محتوا، قالب و … را روی آن آپلود کنید.
شرکتهای هاستینگ معمولا تنوع فضای هاست از 50مگابایت تا 10000 مگابایتبه شما ارائه میدهند. حجم مورد نیاز شما بستگی به سایت شما دارد.
قبل از خرید باید به استاتیک یا داینامیک بودن سایت، سیستم مدیریت سایت، ماژولهای مورد استفاده، دیتابیسها، قالب سایت و … توجه کرد. برای انتخاب درست میتوانید از تجربهی طراح سایتتان هم کمک بگیرید.
پهنای باند Bandwidth
پهنای باند مانند اتوبانی میماند که هرچه عرض آن بیشتر باشد مسافر در ترافیک نمیماند و سریعتر به مقصد میرسد. شما هم برای اینکه چند کاربر به طور همزمان بتوانند محتوای سایت خود را ببینند به یک هاست با پهنای باند بالا دارید.
پهنای باند به 2 عامل اصلی بستگی دارد حجم اطلاعات سایت و میزان بازدید مورد انتظار.
سایتهایی که اجازه دانلود و آپلود فایل میدهند نیاز به پهنای باند خیلی بالاتری دارند و احتمالا مجبور به استفاده از هاست دانلود شوند.
اما برای سایتهای معمولی میتوان اندازه متوسط هر صفحه را حساب کرد. فرض کنید هر صفحه سایت شما 200 کیلوبایت باشد و در روز میانگین 600بازدید کننده دارید، که هر کدام 4 صفحه از سایت شما را می ببینند. ترافیک روزانه شما 200*600*4 برابر با 480 مگابایت خواهد بود. حالا این اندازه را در 30 روز ماه ضرب کرده و پهنای باند مورد نیاز ماهانه را حساب کنید.
کنترل پنل Control panel
به طور ساده بگویم کنترل پنل یک رابط گرافیکی، برای مدیریت هاست شما می باشد. شرکت هاستینگ بعد از خرید به شما رمز و دسترسی یک کنترل پنل تحت وب را ارائه میدهد.
بعد از ورود به این پنل شما میتوانید بدون نیاز به کدنویسی، از طریق آیکونهای گرافیکی هاست خود را مدیریت، و موارد زیر را کنترل کنید:
مدیریت حساب کاربری
مشاهده میزان حجم مصرفی و حجم باقی مانده
میزان مصرف پهنای باند
مدیریت مراکز داده (database)
افزودن دامنه به هاست
نصب سیستم مدیریت محتوا
و امکانات متنوع دیگر
یکی از محبوبترین و راحت ترین کنترل پنلهای حاضر، CPANEL است. که بیشتر شرکتهای هاستینگ به دلیل محیط ساده و کاربردی همین پنل را به مشتریان خود ارائه میدهند. البته کنترل پنل های دیگری هم برای هاست قابل استفاده هست مانند Direct admin
افزودن دامینAddon domain
افزودن دامنه یا ادان دامین، امکانی است که به شما این اجازه را میدهد دامنههای بیشتری را در هاست خودتان ثبت کنید. و با هر کدام از دامنهها یک سایت جدید راه اندازی کنید.
مثلا تصور کنید هنگام خرید هاست مقابل یکی از آنها نوشته شده که 2 تا ادان دامین دارد. این یعنی شما که قصد ایجاد سایت “فروش کیف و کفش” دارید، شاید در آینده که کارتان گرفت بخواهید سایت دیگری برای فروش “تجهیزات ورزشی” هم به آن اضافه کنید.
در اینصورت دیگر نیازی نیست هاست جدیدی تهیه کنید و میتوانید از طریق کنترل پنل، روی همین هاست یک دامنه جدید وارد کنید.
آپ تایم Up time
سرور باید در هر ثانیه از 24 ساعت بتواند سایت شما را در دسترس نگه دارد. در غیر این صورت مخاطبان قادر به دیدن وبسایت شما نخواهند بود. گاهی اوقات ممکن است به دلیل مشکلات فنی این دسترسی قطع شود (downtime) که قطعا اتفاق خوبی نیست!
برای همین یکی از موارد قابل توجه، آپ تایم هاست است (مخصوصا برای سایتهای فروشگاهی که با قطعی سایت، در واقع مشتری خود در آن لحظات را از دست میدهند) برای داشتن هاست با آپ تایم بالا برای سئو سایت شما تاثیر گذار است.
معمولا شرکتهای هاستینگ آپتایم را به صورت درصد بیان میکنند. مثلا رقم 99.99% به این معنی است که در یک سال، سایت ممکن است فقط یک ساعت از کارافتادگی موقت داشته باشد.
بکاپ گیری Back up
این روزها بکاپگیری از گوشی شخصیمان هم بسیار مهم است، چه برسه به اطلاعات سایتمان هنگام خرید هاست حتما از سرویسهایی استفاده کنید که بکاپگیری دائم و منظمی دارند. حتما باید به روز باشیم شرکتهای هاستینگ که معجزه نیستند! اتفاقهایی مثل مشکلات فنی، خرابی و سوختگی سختافزاری و… همیشه احتمال وقوع دارند.
اگر شرکت هاستینگ از اطلاعات موجود روی هاست وبسایت شما بکاپ نداشته باشد، اطلاعاتتان در خطر نابودی کامل قرار میگیرد.
البته مزیت بکاپگیری فقط هنگام خرابی سرور نیست. اگر خود شما هم هنگام توسعه و ویرایش وبسایتتان اشتباهی یک فایل و پوشه را پاک کنید، ممکن است کل سایت شما با خطای جدی مواجه شود. در اینصورت میتوانید روی نسخه بکاپ هاستتان حساب کنید.
ویژگی های نرم افزاری هاست چیست؟
همان گونه که گفتیم سرورها یک سیستمی مانند همین لپتاپ شخصی خودمان می باشند. و کامپیوتر ما برای استفاده حتما به سیستم عامل نیاز دارد. به همین صورت سرورها هم دارای سیستم عامل هستند. و از دو سیستم عامل لینوکس و ویندوز استفاده میکنند.
مقایسه هاست ویندوز و هاست لینوکس
در واقع در این مقایسه قرار نیست بگوییم بین لینوکس و ویندوز کدام خوب است و کدام به درد نمیخورد، هر کدام از این سیستم عاملها شرایط و امکانات خاص خود را دارند و انتخاب شما باید براساس نوع سایت خود باشد. برای اطلاع از این شرایط، بیایید باهم جنبههای گوناگون مقایسهای بین لینوکس و ویندوز را یاد بگیریم.
از نظر زبان برنامه نویسی: هاست ویندوز توسط شرکت مایکروسافت ارائه شده است. و فقط از زبانهای برنامهنویسی ASP و NET پشتیبانی میکند (که خب صاحب امتیاز این دو زبان خود شرکت مایکروسافت است!)
اما آمار نشان میدهد که اکثر سایتهای جهان با زبان PHP برنامه نویسی شدند. یک امتیاز مثبت برای هاست لینوکس! چون لینوکس کاملا سازگار با زبان PHP است.
از نظر سیستمهای مدیریت محتوا: اکثر سیستمهای مدیریت محتوا مثل وردپرس، جوملا، دروپال، دیتالایف و فروشگاه ساز محبوب پرستاشاپ بر پایه PHP نوشته شدند. و فقط هاست لینوکس میتواند از این برنامهها پشتیبانی کند.
از نظر کنترل پنل: همانطور که اشاره کردیم کنترل پنلCpanelدر حال حاضر از بهترین رابطهای گرافیکی است (که اتفاقا اگر تازهکار هستید آموزشهای فراوانی در اینترنت برای کار با این پنل وجود دارد.) در هاست لینوکس میتوانید از کنترل پنلهایCpanel، Direct admin ، KloxoوZpanelاستفاده کنید. و درهاست ویندوز ازPleskو Website panel
از نظر سرعت: در واقع سرعت هاست بیشتر به ویژگیهای سختافزاری برمیگردد و ربط چندانی به سیستم عامل سرور ندارد! اما میتوان گفت در مواردی هاست لینوکس سرعت بیشتری از ویندوز دارد. چرا؟ چون لینوکس ابزارهای زیادی برای بهینه سازی و افزایش سرعت سایت پیشبینی کرده است.
بیشتر بخوانید : طراحی سایت اقساطی
برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید
09218495036