درباره طراحی سایت وکالت

مجموعه دیجیتال مارکتینگ سئو تهران ، ارائه دهنده خدمات تخصصی طراحی سایت وکالت، در کوتاه ترین زمان ممکن بصورت اقساطی و فوری توسط برترین برنامه نویسان ایران .  همینطور برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان ، با کارشناسان سئوتهران با استفاده از راه های ارتباطی که پایین همین مقاله قرار دارد می توانید در ارتباط باشید…

وب یا World Wide Web که به مخفف آن www  می باشد  جزیی از اینترنت است و منابعی از صفحات اینترنتی را دارا می باشد که هر کدام از این صفحات آدرس مشخصی دارند و توسط آنها مسیر یابی میشوند.

کاربر با وارد کردن صفحه وب مورد نظر خود در مرورگر می توند به صفحه وب مدنظر خود دسترسی داشته باشد.

آدرس وب سایت شما امل چند بخش می باشد :

پروتکل http یا ftp

www  محیط خدماتی اینترنت

نام دامنه یا نام سایت

پسوند دامنه com .org ، .ir، .net. و…

تاریخچه طراحی سایت وکالت

تاریخچه طراحی سایت به سال 1999 باز می گردد که تیم برنزرلی ، صفحه وب خود را برای اولین بار در چند پارارگراف و لینکی که به ایمیل خودش به صورتmalitoایجاد کرد را ، طراحی نمود.

به همین دلیل  تیم برنزرلی به عنوان اولین طراح وب شناخته شد و این رویداد از مهم ترین تحول قرن 21 در عرصه ارتباطات محسوب میشود.

طراح سایت وکالت به چه کسی گفته می شود؟

برای طراحی سایت به متخصصین زیادی از جمله گرافیست ، برنامه نویس ، سئو کار، پشتیبانی و… سایت  نیاز می باشد که مهم ترین آنها طراح سایت ، برنامه نویس و سئو کار میباشد.

 

طراح وب به کسی گفته می شود که  در ایجاد طراحی وب سایتخلاقیت بسیار زیادی دارد و با استفاده ازطرح های زیبا به سایت شما زیبایی خاصی میبخشد و آن چیزی را که کاربر به صورت مستقیم با آن در ارتباط است را طراحی میکند.

طراحی سایت وکالت به دو بخش تقسیم میشود :

frontend developer : طراحی قسمت های ظاهری سایت را با استفاده از زبان های برنامه نویسی تحت وب بر عهده دارد و دقیقا چیزی را طراحی میکند که کاربر می بیند.

backend developer : طراح بدنه سایت می باشد و هر چیزی که کاربر آن را نمی بیند ، را شامل می شود مانند بانک اطلاعاتی ، محل نگهداری فایل ها ، اطلاات کاربران و ….

تولید محتوا از وظایف طراحی سایت وکالت نمی باشد!

طبق استاندارهایی که برای طراحی سایت و همچنین طراحان سایت تعیین شده ، تولید محتوا جزو وظیفه طراح سایت نمی باشد و طراح سایت فقط وظیفه ساخت و ایجاد سایت را بر عهده دارد اما زمانی که اقدام به عقد قراداد مجزا در مورد این موضوع شود طراح سایت می تواند به تهیه تولید محتوا و وارد کردن ان در سایت بپردازد.

طراحی سایت وکالت به چه علت دارای اهمیت زیاد می باشد؟

امروزه هر کسب و کار آنلاین برای گسترش تجارت خود باید دارای یک وب سایت خوب باشد. وب سایت شما میتواند یک دلیل خوب و موفقیت آمیز در تجارت شما باشد یا دلیل شکست آن !

این عامل به توانایی تاثیر گذاری وب سایت شما به روی مخاطب بستگی دارد. به همین دلیل داشتن یک وب سایت بدون دیده شدن توسط مشتریان کمک چندانی به رونق کسب و کار شما نمی کند. از ویژگی های اهمیت طراحی سایت در کسب و کارتان می توان به صرفه جویی در زمان ، معرفی محصولات و خدمات بدون داشتن محدودیت مکانی و زمانی نام برد.

انواع طراحی سایت وکالت

استاتیک :

این گونه وب سایت ها فقط جهت معرفی به کاربر را دارند و نیازی به تغییر مداوم اطلاعات داخل سایت ندارند یعنی عمل به روز رسانی در مدت زمان کم تری انجام میشود. به همین دلیل این روش از طراحی سایت حذف شده است.

داینامیک :

در این روش جدید طراحی سایتشما با داشتن مقام مدیریت و پنل مدیریتی قادر به بروز رسانی سایت خود هستید. این به روز رسانی شامل اضافه یا کاهش صفحه در وب، ایجاد انواع فرم ها و …. می شود.

مراحل طراحی سایت وکالت

برنامه ریزی برای ساخت سایت

تحقیق محتوا

طراحی گرافیکی قالب سایت

کد نویسی

نصب سیستم مدیریت محتوا یاcms

وارد کردن اطلاعات اولیه سایت

تست و بازبینی سایت

زبان های طراحی سایت وکالت

افرادی که قصد طراحی سایت را دارند ، بسیار دارای اهمیت می باشد که بدانند کدام  زبان برنامه نویسی تحت وب را یاد بگیریند و در آن زمینه فعالیت داشته باشند.

htmlیا html 5 : این زبان  قادر به نمایش دادن اطلاعات متنی و تصویری است و اولین زبانی است که شما باید آنرا در برنامه نویسی تحت وب فرا گیرید.

cssیاcss 3 : بسیاری از قالب هایی که در html وجود ندارد درcssدر دسترس طراحان قرا گرفته است.

java script برای افزایش پویایی صفحات و ارزیابی فرم های html ، ایجاد انواع منوها و … از این زبان تحت وب استفاده میشود.

jqueryاز فریم ورک های زبان تحت وب java script ست. این زبان هیچ دخالتی به روی کدهای زبان html ندارد. در واقع این زبان بسیاری از کارهایی که با java scripyانجام میشود ا تسهیل می بخشد.

مهارت های اصلی برای طراحی سایت وکالت

  • تسلط کامل بر html
  • تسلط کامل برcss
  • یادگیری java script
  • یادگیریjquery
  • یادگیریbootstarp
  • آشنایی با نرم افزار های طراحی وب مانند ++dreamweaver، php storm، note pad
  • آشنایی با نرم افزار های بانک اطلاعاتی مانندmysql
  • یادگیری استانداردهای طراحی وب

تعریف تخصصی تر طراحی سایت وکالت

وب سایت یک مکان از اینترنت می باشد که صفحه یا تعدادی از صفحات را در خود برای هدف خاصی نگهداری می کند ، در واقع این مکان مجموعه ای از صفحات است که برای هدفی خاص ایجاد شده اند.

ادامه مبحث طراحی سایت وکالت

به مراحل برنامه ریزی برای ایجاد یک سایت در فضای مجازی اینترنت که با ساختار کلی و جزئی ارائه می شود طراحی وب سایت میگویند.

این برنامه ریزی بر روی تمام تصاویر ،متن ها ، فایل های صوتی و تصویری و المانهای خاص که برنامه نویسی شده اند اعمال می شود تا در نهایت تمام اینها بر روی صفحه ای که قابل روئیت در مرورگر باشد اعمال می شود و در فرمت بندی خاصی در طراحی وب سایت بر روی آن صفحه قرار می گیرند.

پروسه طراحی سایت وکالت

مفهوم سازی

طرح ریزی

تحقیق قبل از ایجاد وب سایت

تحقیق کلی

تبلیغات

عناصر طراحی سایت وکالت

چیدمان:

این روش چیدمان گرافیک، تبلیغات و متن است. در دنیای وب، یک هدف اصلی کمک به بازدید از اطلاعات مورد نظر خود در یک نگاه است. شامل حفظ تعادل، سازگاری و یکپارچگی طرح است.

رنگ:

انتخاب رنگ به هدف و مشتری بستگی دارد. این می تواند یک طرح سیاه و سفید ساده تا چند رنگ باشد و شخصیت شناسی فرد یا برند یک سازمان را با استفاده از رنگ ها در وب انتقال دهد.

گرافیک:

گرافیک ها می توانند شامل لوگو، عکس، کلیپ یا آیکون باشند که همگی باعث تقویت طراحی وب می شوند. برای تجربه مناسب کاربر، این کارها باید به شیوه درست صورت گیرد، با رنگ و محتوای صفحه وب کار کنند، در حالی که آن را بیش از حد پر ازدحام یا کند نکند.

فونت ها:

استفاده از فونت های مختلف می تواند باعث افزایش طراحی وب سایت شود. اکثر مرورگرهای وب فقط می توانند تعداد انتخابی از قلم ها را بخوانند، معروف به “فونت های امن وب ” هستند، بنابراین طراح شما به طور کلی در این گروه پذیرفته شده کار می کند.

ویژگی های هاست برای طراحی سایت وکالت
ویژگی‌های اصلی هاست به همین صورت بودند. ولی برای تکمیل بحث، به چند مورد از ویژگی تکمیلی هم اشاره می‌کنیم:
از دیتاسنترهای مشهور باشد:

دیتاسنترهای معروف نسبت به موارد مشابه تازه تاسیس، کیفیت شبکه و سخت افزار بالاتری دارند. هنگام خرید هاست راجع به نام دیتاسنتر از شرکت ارائه‌دهنده سوال کنید و سپس راجع به کیفیت آن پرس و جو کنید.
پشتیبانی 24 ساعته داشته باشد:

اگر همه ویژگی‌های هاست شما عالی باشد ولی پشتیبانی خوب و پاسخگویی نداشته باشد حسابی شما را اذیت می کندچون برای رفع برخی مشکلات خود حتما در طول استفاده به کمک پشتیبان نیاز پیدا می‌کنید. پس قبل از خرید راجع به ساعت پاسخگوی، شرح و حدود وظایف پشتیبانی سوال کنید.

امنیت بالایی داشته باشد: سرور می‌تواند در خطر حمله هکرها و یا سایر مسائل امنیتی باشد. حتما قبل از خرید راجع به تمهیدات امنیتی هاست سوال کنید.

امنیت سرور باید هم از جهت فیزیکی در ساختمان دیتاسنتر تامین شده باشد، و هم به لحاظ نرم افزاری از بهترین فایروال، کنترل 24 ساعته سرورها توسط کارشناسان امنیت وب، محافظت از حمله‌های DOS و DDOS و…سایر تمهیدات بهره‌مند باشد.

انواع هاست

هاست اشتراکی (Shared Web Hosting)
حتما می‌توانید حدس بزنید که مفهوم اشتراک در هاست چیست. در این روش چند وبسایت از یک سرور استفاده می‌کنند، و در واقع حافظه سرور بین چند سایت تقسیم می‌شود.

اکثر سایت‌های اینترنتی از همین نوع هاست استفاده می‌کنند. هم مقرون به صرفه است و هم نیازهای سایت را برطرف می‌کند.

هاست اختصاصی (Dedicated Web Hosting)
در هاست اختصاصی یک سرور فقط به یک مشتری اختصاص داده می‌شود، و تنها یک وبسایت روی آن قرار می‌گیرد. کاربرد این نوع هاست برای وبسایت‌های بسیار بزرگ با تعداد مخاطب بالا است.

اگر چه سرور اختصاصی مشکلات راه اندازی و نصب سیستم عامل و … را دارد، اما مزایای زیادی مانند سرعت و امنیت بالا، دسترسی به فضا و پهنای باند اختصاصی و … هم از مزایای آن است.

هاست مجازی (VPS)
این هاست که اتفاقا این روزها طرفداران زیادی پیدا کرده یک چیزی بین هاست اختصاصی و هاست اشتراکی است. یعنی یک سرور واحد وجود دارد، که از طریق نرم افزارهای مجازی سازی به چند سرور مجازی تقسیم می‌شود که در انحصار مشتری قرار دارد.
فرض کنید هر سرور از نظر فیزیکی تکه تکه شده. و هر تکه به یک مشتری داده شده است. این تکه در مقایسه با هاست اشتراکی استقلال بیشتری دارد، یعنی می‌توانید رویVpsخودتان سیستم عامل و نسخه متفاوت، همچنین نرم افزارهای اختصاصی داشته باشید. از طرفی در مقایسه با سرور اختصاصی هزینه پایین‌تری (حدود یک‌پنجم تا یک‌دهم) پرداخت کنید.

هاست ابری (Cloud Web Hosting)
هاست ابری یکی از آخرین فناوری‌ها در زمینه هاستینگ است، که در واقع مشکلات هاست اشتراکی را حل کرده. در این هاست به جای اینکه از پشتیبانی فقط یک سرور بهره مند باشیم، همواره چندین سرور در حال کار کردن هستند. حالا اگر یکی از آن‌ها در سرویس‌دهی دچار اخلال شد، حداقل یک سرور دیگر برای تحمل بار در دسترس است.

مثلا زمانی که سایت شما به قدرت محاسباتی بیشتری نیاز دارد می‌تواند فورا آن را از ابر بگیرد، و بعد از پایان یافتن کار منابع اشغال شده دوباره آزاد می‌شود. در این روش down time یک سایت به صفر می‌رسد.

هاست رایگان ( Free Web Hosting)
به عنوان مورد آخر، توضیح هاست رایگان را هم اضافه می‌کنم. چرا که در مبحث خرید هاست حتما این نام وسوسه انگیز به گوشتان خواهد خورد! این وصیت را از من بپذیرید که “هیچ ارزانی بی دلیل نیست!”

هاست رایگان بیشتر جنبه ی تبلیغاتی دارد و از طرف شرکت‌های هاستینگ به هدف جذب مشتری و تست خدمات ارائه می‌شود. یعنی می‌خواهم بگویم آنقدری نمی‌شود روی آن حساب کرد که سایتتان را به دستان این هاست بسپارید. چرا؟
چون محدودیت نام دامنه، پهنای باند، فضای دیسک، امنیت و … دارد.

مثلا در محدودیت دامنه شما نمی‌توانید اسم سایت خود را به عنوان www.seo_tehran.irبه هاست متصل کنید، و اکثرا دامنه‌ای مانند www.seo_tehran.freehost.irبرایتان ایجاد می‌شود (که خب جنبه‌ی خوبی برای کسب و کارتان ندارد.)

از طرفی برای تامین هزینه ممکن است تبلیغاتی به سایتتان تحمیل شود، و صفحه سایت شما شبیه صفحه نیازمندی های روزنامه شود! در کل استفاده از هاست رایگان فقط برای افراد مبتدی، پروژه‌های ساده و تست برای برنامه نویسان توصیه می‌شود.

بررسی پایانی طراحی سایت وکالت

تحقیقات و نیاز سنجی: به دست آوردن نیازمندی های پروژه مهم ترین گام برای شروع است.در این مرحله تمرکز اصلی بر روی جمع آوری اطلاعات می باشد. اینکه سایت مورد نظر شما چه امکاناتی را می خواهد ارائه کند و چه نیازهایی از کاربر را برطرف سازد,باید مشخص شود.

تحقیق و برنامه ریزی: بعد از دریافت درخواست های کارفرما، تیم فنی به  تحلیل محتوای جمع آوری شده می رود و استراتژی خود جهت بهینه سازی و سئو سایت را طرح ریزی می کند. محتوای تولیدی نیز می تواند شامل متن، تصاویر، لوگوی تجاری، اطلاعات تماس، نمونه محصولات، خدمات، رنگ سازمانی و… باشد.

طرح اولی هسایت:در طرح گرافیکی اولیه سایت از تمامی صفحات سایت مثل صفحه اصلی، درباره ما، تماس با ما و کلیه بخش های دیگر و به طور کلی هر انچه کاربر قرار است ببیند طراحی اولیه ای انجام می شود.بعد از آن مسئول پروژه به همراه کارفرما آن را بررسی می کنند تا طراحی اصلی آغاز شود.

طراحی قالب سایت:این مرحله در حقیقت شکل دهی و ایجاد نمای ظاهری سایت است که باید قالب کلی به همراه عنصرهای اصلی آن طراحی شود.رنگ سازمانی و لوگو شما نیز باید در طراحی در نظر گرفته شود زیرا که در حقیقت نقش مهمی در طراحی سایت دارند.به طور کلی هر طراح حرفه ای پشت هر تصمیم خود هدفی را دنبال می کند و نباید از هر طرح و یا رنگی بی دلیل استفاده شود.

کدنویسی سایت:در این مرحله که بسیار زمان بیشتری از دیگر مراحل دارد, طرحی که نهایی شده بود را به صورت کد های برنامه نویسی در می آورند تا توسط مرورگرها خوانده شود.در واقع کدهای سایت حکم اسکلت بندی یک ساختمان را دارد،باید تمام قوانین UI و UX  در آن رعایت شود لذا تیم تی آرت تمام توجه و دقت خود را در انجام بهینه ترین کدنویسی ممکن به کار می گیرد.

راه اندازی و ورود اطلاعات اولیه سایت:حالا وقت آن می رسد که پروژه راه اندازی شود.البته که راه اندازی سایت علاوه بر امکانات سخت افزاری (سرور و هایت و…) به تجربه زیادی هم نیاز دارد.در این مرحله نیز برخی باگ های موجود شناسایی و اصلاح می شوند.

تحویل و تست سایت:دراین مرحله یک فضای هاست نمونه در اختیار کارفرما قرار داده می شود تا ضمن بررسی سایت خود اگر نیاز به تغییری داشته باشد ما را در جریان بگذارد وهمچنین تمامی امکانات سایت و نحوه کار کردن با آن ها به طور کامل توضیح داده شده و تمام سوالات پاسخ داده می شود.

بیشتر بخوانید : طراحی سایت اقساطی

برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید

09218495036

instagram-seotehran  Telegram-seotehran  whatsapp-seotehran